Reklama
 
Blog | David Dvořáček

Kompendium argumentů pro volbu Miloše Zemana

Vážená čtenářko, vážený čtenáři,

čteš text, ve kterém shrnuji několik pádných argumentů pro podporu volby Miloše Zemana prezidentem. Věřím, že část z nich Ti pomůže rozhodnout se nebo přesvědčit dosud nerozhodnuté. Pro větší údernost textu jsem zvolil tykání, prosím za laskavé pochopení. Věřím, že nejsi hlupák, který se rozhoduje na základě nějakých dojmů, ale že jsou pro Tebe důležitá fakta a především jasný přehled o osobnosti kandidáta, za kterého se nechceš stejně jaké já dalších 5 let stydět.

Proto Ti píši jen ta tvrzení, která nejsou nijak nactiutrhačná a Ty si jistě vzpomeneš na situace, které se Ti jen letmo připomenou. Jsou z dob, kdy byl Miloš premiérem. Pokud ne, rád zde vypíši ke každému bodu zcela konkrétní a ověřitelná fakta. Dojmologie, již bylo víc než dost ! Volba prezidenta je vážná věc.

Reklama

 Na úvod Ti připomenu památná slova již brzy našeho pana prezidenta Miloše Zemana:
„Kdo objektivně toleruje podvodníky, je sám podvodník. Kdo objektivně toleruje tuneláře, je sám tunelář, a kdo objektivně toleruje zloděje, je sám zloděj.“

A nyní nejprve dovol, abych Tě srdečně přivítal ve společnosti dalších voličů pana ing. Zemana. Mají stejný cíl jako Ty: Totiž, Miloše na Hrad ! A jistě vědí, proč ho tam chtějí. Však Ty ho tam chceš taky.

Vol Miloše Zemana, volí ho i Václav Klaus ! Je to zkušený politik se zářnou kariérou, člověk nebojácných gest i slov. A přestože je odpůrcem EU i eura bude volit eurofederalistu a přívržence, co nejrychlejšího přijetí eura a tedy i našeho závazku platit dluhy zemí jako je Řecko, Portugalsko, Kypr a dalších. Pan Klaus stejně jako Ty volí Miloše Zemana.

Vol Miloše Zemana, volí ho i Jaroslav Palas. Zkušený politik, bývalý ministr zemědělství, který prý pomohl dvojici kmotr Mrázek a podnikatel Pitr k podniku Setuza v řádu stovek miliónů Kč. Sám přišel k majetku v řádu desítek miliónů a jen veden ohledy na naši přecitlivělost, nechce říci z jakých zdrojů. Pan nyní už soukromý multimilionář Palas jako Ty volí Miloše Zemana.

Vol Miloše Zemana, volí ho snad i Pavel Bém. Zkušený politik, bývalý letitý primátor Prahy, která pod jeho vedením vzkvétala a byla bez korupce. Jako Ty asi volí Miloše. A pan Janoušek asi taky. Jako Ty.

Vol Miloše Zemana, volí ho i Vladimír Železný. Moudrý pán, který bývá ošklivě spojován se ztrátou  10.000.000.000 Kč za prohranou arbitráž televize Nóva. Jako Ty volí Miloše, kterému při tom nemusí být za nic vděčný

Vol Miloše Zemana, volí ho i oblíbený herec Marek Vašut. To je ten, který z desítek bilboardů po celé zemi láká nás šťastné a spokojené ovčany, ať jdeme prošustrovat své peníze do gamblerského systému hazardní firmy. Jako Ty volí Miloše. 

Miloše Zemana ze všech sil podporuje Zdeněk Zbytek. Generál Československé lidové armády ve výslužbě, který v listopadu 1989 navrhoval užití síly proti tomuto národu. On sám velel tankové divizi. A dnes ? On stejně jako Ty volí Miloše. (Vidíš, jaký úsměvný paradox, on Tě mohl přejet tankem a teď oba volíte Miloše). 

Miloše Zemana podporuje předseda Strany práv občanů Zemanovci nějaký Mynář. Muž, který je stejně obyčejný jako my všichni a při tom byl podle tisku tak obyčejně a spokojeně zapojen do řetězce vypadajícího jako systém exekutorských lichvařin vymáhajících za neuhrazené jízdné třebas namísto 1.000 Kč hned 6.000 Kč. Pan multimilionář volí srdcem i rozumem jako Ty ! Zemana Miloše !

Pozor ať neuděláš stejnou chybu jako ti,co pana Zemana volit nebudou. Třeba pan Karel Gott, nebo ta nejúspěšnější olympionička Čáslavská, ta ho taky nevolí. Nebo ho nevolí Špotáková. A nevolí ho ani ten nejslavnější český režisér Miloš Forman. Ani ten jak se Ti líbí jeho komedie, ten Hřebejk. A nevolí ho ani pan Dienstbier, který bojuje za čistou politiku, stejně tak ho nevolí pan Klus, co zpívá, jaký je to v naší zemi hnus. Dokonce Miloše nevolí ani pan Svěrák, ani pan Pavel Bobek nebo paní Petra Janů. A herec Polívka taky nechce Zemana na Hradě. Hmm. Ale Ty mu hlas dáš, že ?

Zde tedy několik zásadních důvodů, proč Ty budeš volit Miloše Zemana prezidentem:

Miloš Zeman má nejlepší kampaň. Byla velká, dlouhá a samozřejmě něco stála. Všichni v této zemi víme, že Miloše nestála tak málo, jak skromně uvádí, ale přejeme si, aby její sponzoři byli odměněni lépe než bývalý sponzor, který Milošovi sponzoroval jeho předpremiérskou kampaň. Toho chudáka, který se jmenoval Ivan Lhotský střelili do hlavy zrovna, když se rozvykládal, jak dává na Milošovu kampaň peníze. A ten, co Milošovi půjčoval a provozoval autobus Zemák, pan Oldřich Němec, se střelil zezadu do hlavy a sespadl z Nuseláku. Ono snad to teď bude lepší. Ale Ty vol pana Miloše za prezidenta, protože černé financování politiky, Ti nikdy nevadilo, je to jen detail. Ostatně, když můžou Miloše podporovat špinavé peníze, můžeš i Ty, nebo, co by v tom byl za pořádek, že by špinavé peníze Miloše podpořit mohly a Ty ne, že ?!

Ovšem u prezidenta je zásadní, jaký je to člověk. Zda je to člověk dobrý a – jak říká paní Šuláková –  pro lidi. A to Miloš určitě je. Připomeň si některé z jeho četných dobrých skutků a stránek.

Miloš Zeman je ochránce slabých. Byla to jeho vláda, která důslednou očistou policie a státního zastupitelství zajistila, že nebyli šikanováni členové ODS a na ně napojení podnikatelé, z kterých se za vlád Václava Klause stali multimilionáři a miliardáři a o nichž jsme si my, prostý lid, mysleli , že si nakradli. Kdepak, Miloš, nasadil na post nejvyšší státní zástupkyně Marii Benešovou a vidíš, byl klid, nikoho nezavírali, nikdo nemusel k soudu. Tak za to Milošovi poděkuj a dej mu svůj hlas !

Miloš Zeman vždy prosazoval rovné šance pro všechny. Proto díky jemu se někteří správní lidé, které dosadil do Fondu národního majetku dostali k penězům a už to nebyli jen členové pravicových stran, ale i představitelé ČSSD. I proto si Miloš Tvůj hlas zaslouží !

Miloš Zeman má vkus. Otec jeho manželky Ivany Zemanové, dostal v roce 1949 3 roky nucených prací v lágru na uranových dolech v Jáchymově. Miloš si však zašel pro podporu nikoli k politickým vězňům, ale k panu Grebníčkovi, panu Jakešovi, paní Semelové a vidíš, přestože otec paní Ivanky byl asi taky nějaký vejlupek jako otec paní Schwarzenbergové, Miloš svým kouzlem nakonec získal podporu komunistických fanoušků. Jak vkusné ! Nuže neboj se ani Ty, vidíš, že Miloš je charakterní typ a Tvůj hlas si zaslouží !

Miloš Zeman vždy podporoval sportovce. A byl velkorysý. Například místopředseda fotbalového svazu Jan Gottwald dostal za poplatek asi 50.000.000 Kč, jediný podnik na výrobu sér v ČR v hodnotě nejméně 10 x vyšší. 500.000.000. Nebuď smutný a raduj se. Miloš to tak zařídil, že jsi to platil i Ty, on Ti to vlastně dopředu jakoby strhl z Tvého platu či důchodu. Snad si to ten kluk ušatá fotbalová nenechal jen pro sebe a něco z toho měl i Milošův kamarád Mirek Šlouf a jeho kamarád nebožtík Fanda Mrázek. To je ten jak dělal Milošovi personálního poradce. Máš radost, že ? Tak na to nezapomeň a vol Miloše. 

Miloš Zeman má rád Moravu a Moraváky a Slezany. Schválil jim, proto jak si jistě vzpomínáš stavbu dálnice až do Ostravy, a to za 125.000.000.000 Kč. Ono se sice zjistilo, že byla předražená o 100.000.000.000 Kč, ale tento Milošův omyl nás stál jen 650.000.000 Kč na odstupném od smlouvy, což jsou drobné a Miloš je pořád Tvůj nejlepší kandidát na prezidenta.  

Miloš Zeman vždy chránil lidi práce před nenasytnými bankami. Jen proto lecjakým závistivcům znemožnil nahlédnout do instituce, kterou stvořil, České konsolidační agentury. Ta umožnila, že si lidé práce, třebas stavaři-budovatelé tunelů za drobný poplatek vybraným představitelům ČSSD a ODS mohli za pakatel koupit své dluhy. A vidíš banky nedostali nic a zaplatili jsme to my všichni a tak je to správné, tak to Miloš chytře vymyslel a proto mu dáš svůj hlas. 

Miloš Zeman je kandidátem všech a nejen levice. Například podpořil nápad pravicového ministra Drábka (TOP09), že nezaměstnaní musejí chodit, aby dostali podporu, na veřejně prospěšné práce. Je škoda, že to Ústavní soud označil za otrokářství a že ten soud taky řekl, že takoví lidé, třeba z malé obce či města pak nemohou hledat práci, když otrokaří. No, ale to nic nemění na tom, že Miloš je nejlepší a tedy Tvůj kandidát a Ty mu dáš svůj hlas. Ostatně pyramidy taky postavili otroci a jaký jsou to památky.

Miloš Zeman je výborný šéf, který si umí velmi dobře umí vybrat své spolupracovníky. Ministrem vnitra a 1.místopředsedou vlády jmenoval Stanislava Grosse, kdysi nejpopulárnějšího politika. Určitě si teď na Hrad přivede zase schopné lidi, na které budeš ještě po létech vzpomínat jako na Standu. Ostatně Staník roce 1993 zařídil, že se Miloš stal předsedou sociálních demokratů. Teď Milošovi zase někdo zařizuje totok a my a i Ty na něj pak budeme vzpomínat. Tak šup hlas do urničky.

No však buďme k sobě upřímní, Miloš, má nějaké chybičky a tak si je trošku připomeňme, ať pak nejsme vykulení a ať má Miloš po celých 10 let prezidentství aspoň těch 90% podpory.

Ostatně právě drobné, ne až tak úplně hezké osobní povahové rysy pana ing. Miloše Zemana ho zlidšťují a co na něm škarohlídi označují za rysy darebáctví a dacanství, to z něj dělá jednoho z nás a tedy nejlépe ideálního prezidenta naší krásné republiky.

Miloš Zeman má občas špatnou paměť. On například chodil na policii, kde se ho ptali na jednu z největších privatizací jeho vlády a on pak řekl, že si nic nepamatuje, že je už pár let sklerotický (opravdu to řekl, tak si to představ, prezident se sklerózou, no není to krásně lidské ?). Jo ta privatizace se jmenovala Mostecká uhelná a Miloš říkal, že oni si je totiž neprověřili. Chudák Miloš byl jen premiér, měl pod sebou všechny tajné služby a nic. Nic. Tak ho vol, když už Tě stála i  jeho slabá chvilka 3.400.000.000 Kč, jak píší v žalobě švýcarští vyšetřovatelé. To Tě ale nesmí odradit ! Vol !

Miloš Zeman je prý pokrytec. Slovně bojoval proti organizovanému zločinu a mafii, ale byla to jeho vláda, kdo zlikvidovala policisty a tajné služby, kteří byli na stopě mafii, praní špinavých peněz a organizovanému zločinu. Pana Šírka, Hrubanta, Koláře a další. No, ale kdo není pokrytec, že ?

Miloš Zeman je pokrytec. Dělá zásadně něco jiného než říká. Řečima bojoval proti tunelům a při tom osobně prosadil největší jednotlivý tunel v dějinách této země tzv. Vymáhání ruského dluhu firmě Falkon Capital. Vzpomínáš si ? Tehdy se té Milošově firmě cestou z Ruska do Česka ztratilo 30.000.000.000 Kč. A to jsou drobné, Tebe to stálo toliko 3.000 Kč a Ty dej Milošovi svůj hlas.

Miloš Zeman je pokrytec. Slovně bojoval proti pravici, ale byl to on, kdo podle sociální demokracie svým vlivem přesvědčil přeběhlíka Melčáka, podpořit pravicovou vládu Mirka Topolánka. Tak zase né úplně dobrý krok, i když jestli jsi měl vládu pana Dalíka rád, tak budeš volit Miloše.

Jako pokrytec je ideálním kandidátem na prezidenta, protože jsme tu jeden vedle druhého pokrytci, kteří dělají stále něco jiného než říkají.

Miloš Zeman je lhář. Lhal a lže opakovaně a bude jistě lhát i jako prezident. Mezi 9 kandidáty byl jediný, koho soud pravomocně označil za lháře a odsoudil k omluvě a odškodnění. Je tak ideálním představitelem naší země, protože u nás lžou všichni všem. Ostatní na to, že jsou lháři papír od soudu nemají čili jsou nekvalifikovaní. Takže, Miloš je jednička a Ty mu dáš svůj lístek do urny.

Miloš Zeman je zbabělec. Téměř kdykoli, když byl přistižen při lhaní nebo nactiutrhačství, zbaběle se vykrucoval a přehazoval odpovědnost za své výroky a chování na jiné lidi, nejčastěji své ministry či spolustraníky. Je ideálním představitelem naší země, protože u nás všichni hážeme odpovědnost za svá selhání na druhé a neumíme přiznat vlastní chyby. Proto ho vol a nešpekuluj, že ho nezvolíš.

Stačí Ti to ? Tak nezapomeň, co už Miloš vykonal a komu všemu už pomohl a dej mu svůj hlas.
Nestačí ti to ? Tak dobrá já Ti to shrnu:
Miloš Zeman bude ideálně reprezentovat tuto zemi, protože je nejlepší z nás. My ostatní, kteří jej zvolíme tím přece sami dokážeme, že jsme vedle něj jen pitomci, kteří říkají, že chtějí slušného, pravdomluvného, rovného, schopného prezidenta a namísto toho zvolíme hulváta, lháře, snad jen bezděčného pomahače korupčníků a ochránce tunelářů, neschopného, mstivého, prchlivého a po mém soudu i zlého darebáka.

Bude to další taková pěkná česká volba. Zvolili jsme si Klause, Grosse, Topolánka a Miloš je taky jeden z nich, tak si to přece zaslouží stejně. A Ty budeš mít radost, ostatně jako v Bibli: Blahoslavení chudí duchem, neboť jejich je království nebeské a země česká Miloši Šloufovi a Mirku Zemanovi lidem demokraticky svěřena jest. Tak vidíš.
A Tys přemýšlel proč ho volit. Ty popleto.

A zapomeň volit pana Karla Schwarzenberga, to radši zůstaň doma.

„Kdo objektivně toleruje podvodníky, je sám podvodník. Kdo objektivně toleruje tuneláře, je sám tunelář, a kdo objektivně toleruje zloděje, je sám zloděj.“

Víš, já mám dvě malé děti, čtyřicítku na krku, do důchodu daleko, a v příbuzenstvu žádného Milošova kamaráda. Miloš je – řečeno parafrází jeho slov – objektivně dacan a objektivně darebák a objektivně zločinec, protože toleroval a podporoval dacany, darebáky a zločince. Objektivně. A já si to pořád pamatuju. Miloš Zeman a ta jeho parta multimilionářů můj hlas nikdy nedostanou. Musel bych se za sebe stydět.

Jestli budu volit toho druhého pána ještě nevím. Asi ano. Udělal sice za svůj dlouhý život spoustu věcí, které se mi nelíbí, a v politice se taky spálil, ale na rozdíl od Miloše ani jednu prasárnu.

A není hajzl. Kdežto Miloš, pokud máš paměť ….
Ale Ty vol klidně s Klausem.  Aspoň budeme mít v zahraničí zase ostudu. Jsou už na to od nás zvyklí.

A ještě jednou se Ti omlouvám za to tykání.

Vlastně Vám se omlouvám, vážená spoluobčanko a vážený spoluobčane.

Váš spoluobčan David Dvořáček.

PS.: Kolikrát lhal Miloš dneska ? 2 x ? 5 x ?